Egen hytte på eget vald

Eksklusivt fiske

Opptil fire sengeplasser

Kjøkken

Tilgang på sanitæranlegg

Drømmer blir til minner

Dette er virkelig drømmen for laksefiskeren. Helt egen hytte for seg selv på eget vald. Ingenting slår følelsen av å stå i elva ved Blåmelhølen å se storlaksen velte seg i det morgensola bryter inn gjennom skogen. Her skapes minner og fangst for livet.

Blåmelhølen

Bare navnet får hundrevis av laksefiskere til å smile. Her har det blitt fanget storlaks i mange generasjoner. Det er her laksen må hvile etter kampen mot Østnesfossen. Valdet er meget variert med store steiner, dype høler, stille partier og stryk. Her finner vi også den tradisjonsrike Blåmelhølen. Denne hølen er et meget sikkert sted som det har levert storlaks i generasjoner. Her disponerer du begge sider av elva. Øvre del fungerer utmerket under såvel lav vannstand som høy vannstand.

Valdet

De som leier det øvre valdet eksklusivt har også totalt fritt fiske på hele nedre del av Østnes, men nedre del er ikke eksklusivt. Øvre del av Østnes er ca 2000 meter og stort sett på begge sider av elva. Det er derfor lite motfiske. Valdet leies ut eksklusivt, så her er du alene i jakten på storlaksen.

Våre andre overnattingstilbud:

Laksehytte

Laksehyttene er våre største hytter. Rett ved elvebredden lager du egen mat i eget kjøkken, eller bestiller mat fra våre lokale leverandører. Hyttene har egne bad med wc og dusj.

Pilgrimshytte

Våre småhytter eller pilgrimsytter er veldig koselige og innbydende. De ligger rett ved elva. Felles sanitæranlegg har dere har full tilgang til. Det er mulig å parkerer rett utenfor døra og det er kun få meter fra senga til første kast etter storlaksen. Hyttene har innlagt strøm og varmekilder.

Kontakt oss

Ring oss

Ring Ola på telefon +47 951 09 982

Send oss en e-post

Ola@austneslaks.no

Stikk innom for en prat

Austnesbakkan 18, 7660 Vuku