Mitt augustfiske 2021 med Jan Erik Granbo

Take a look at the latest movie by Jan Erik Granbo and Granbo Flyfishing, www.granbo-flyfishing.no Great inspiration! Some parts of the movie are from Austnes Salmon Lodge 🎣😊

Bli med meg på mine fisketurer i august sesongen 2021. Ideen med denne filmen var kun å filme det som skjedde underveis, så det var ikke skrevet noe manus eller planlagt hva filmen skulle inneholde.
Jeg liker veldig godt å fiske i august, dette er en måned som ofte skaper stor variasjon i forholdene, og derfor bør man være forberedt på og variere hvordan man fisker også. Filmen fremstår mer som en fisketur-dagbok, og den er «usminket og nedpågjort». Jeg håper og kunne formidle god stemning elvelangs og høy fiskeglede med dette filmprosjektet. Takk til Steffen for hjelp med redigering.
Livet i enden av fluestanga altså……

Mitt augustfiske 2021 med Jan Erik GranboSource

Comments are closed.