Flotte dager på Austnes Salmon Lodge da vi var så heldige å ha Jan Erik og Steff…

Flotte dager på Austnes Salmon Lodge da vi var så heldige å ha Jan Erik og Steffen Granbo i Granbo Flyfishing, www.granbo-flyfishing.no og Leif Stavmo på besøk🎣😊 · Da er sesongen avsluttet for Granbos, vi fisket i Verdalselva på Austnes Salmon Lodge, Vi fikk også besøk av Leif Stemo, så dette ble en veldig trivelig avslutning av årets sesong.
Dette valdet er jo veldig bra og selv på ganske lav vannstand så ble det en del action, vi landet ingen lakser på denne turen så det ble 4-0 til laksen. Men vi fikk oppleve spennende fighter og mye laks som viste seg i hølene.
Steffen og jeg er godt fornøyd med årets sesong, vi fikk mange store lakser og ikke minst det at jeg fikk min livs største laks. Det er ikke så ofte man setter personlig rekord, så når det skjer så er jo det en stor opplevelse.
Granbos takker alle fiskekamerater, sammarbeidspartnere, grunneiere og kursdeltagere for fine stunder elvelangs. Vi takker også alle våre følgere for gode tilbakemeldinger på våre statuser fra årets fisketurer. Dere inspirerer oss veldig til og fortsette med dette😊


Source
Comments are closed.