Sol av Isfolket 2021 – Kultar

Sol av isfolket!

I august kan du bo hos oss og oppleve den magiske stemningen når Sol av Isfolket går av stabelen på Fjellteatret i Vera.

Sol av Isfolket er en magisk forestilling basert på de 3 første bøkene i Margit Sandemos bokserie «Sagaen om Isfolket». Handlingen begynner i Skyggelandet, Isfolkets dal, tidlig på 1580-tallet, når Sol er ung jente. Det er en storslagen fortelling om trolldom, kjærlighet, varme og mørke på et bakteppe av finsk kultur og overtro i møte med sivilisasjon og fordømmelse.

På scenen står Evy Kasseth Røsten, Paul-Ottar Haga og en hel rekke andre dyktige skuespillere.

Ta kontakt for overnatting.

Filmsnutt: https://bit.ly/SolFilm

Les mer og bestill billetter til forestilling https://bit.ly/SolAvIsfolket

Sol av Isfolket 2021 – Kultar

Premiere torsdag 12. august 2021 Historien bygger på de tre første bindene av Margit Sandemos romansuksess, «Sagaen om Isfolket» Paul Ottar Haga og Evy Kasseth Røsten skal spille Tengel og Silje. Bakgrunn MUSIKKTEATERET «Sol av Isfolket» er basert på de 3 første bøkene i Margit Sandemo sin…


Source

Comments are closed.